overzicht

Nieuwe vervoerder voor leerlingenvervoer in Ommen en Hardenberg

27 juli 2018

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018/2019 gaat een nieuwe vervoerder het leerlingenvervoer verzorgen in de gemeente Ommen en Hardenberg. De chauffeur maakt vooraf persoonlijk kennis met de kinderen om eventuele bijzonderheden door te spreken.

Kinderen die voor het vervoer naar school gebruikmaken van leerlingenvervoer, reizen met ingang van het nieuwe schooljaar met het nieuwe taxibedrijf Munckhof Taxi. Voor aanvang van het nieuwe schooljaar krijgen alle ouders waarvan de kinderen reizen met het leerlingenvervoer een informatiemap thuisgestuurd.

De chauffeur die het vervoer gaat verzorgen, maakt vooraf persoonlijk kennis met de kinderen. Dan worden ook eventuele bijzonderheden doorgesproken.

Munckhof Taxi wil het taxivervoer in de gemeente Ommen en Hardenberg verduurzamen. Vanaf 2014 gaat Munckhof Taxi 100% elektrisch rijden. Bij de keuze voor Munckhof Taxi is onder meer gekeken naar de kwaliteit, klanttevredenheid, aansluiting op het openbaar vervoer en het verstrekken van reizigersinformatie.

Wilt u alvast meer weten over het taxibedrijf. Kijk dan alvast op de website www.munckhof.nl.