Praktische informatie

Bij uw rit met Mijn Taxi op Maat mag u per reiziger één stuk handbagage meenemen van maximaal 36 liter (= weekendtas) en maximaal 10 kilo. De bagage wordt vervoerd in de kofferbak. Indien gewenst helpt de chauffeur u bij het dragen van bagage.

Hulpmiddelen

U mag kosteloos uw rollator, scootmobiel, rolstoel, sportrolstoel of elektrische rolstoel meenemen. Wel dient u dit vooraf te melden bij het reserveren van uw rit. De chauffeur helpt u om in het voertuig op een reguliere zitplaats plaats te nemen en rijdt uw scootmobiel het voertuig in.

U mag bij het inrijden van de scootmobiel in de rolstoeltaxi en tijdens de rit niet in de scootmobiel blijven zitten. In verband met uw veiligheid bent u verplicht om gedurende de reis op een reguliere zitplaats plaats te nemen. Wanneer u niet in staat bent om plaats te nemen op een reguliere zitplaats, dan kunt u alleen gebruik maken van de taxi als u gebruik maakt van een (elektrische) rolstoel.

De chauffeur is verantwoordelijk voor het in- en uitrijden en het juist en veilig vastzetten van de rolstoel of scootmobiel. Om veiligheidsreden is het niet toegestaan dat u dit zelf doet.

Huisdieren

Het is niet toegestaan om een huisdier in de taxi mee te nemen. Een uitzondering is een hulphond. Als de hond als officiële hulphond herkenbaar is, mag u de hond aangelijnd meenemen in de taxi.