Veelgestelde vragen

Kosten voor een budgetrit per persoon:
0 tot en met 4 kilometer: € 1,50
5 tot en met 8 kilometer: € 2,00
9 tot en met 12 kilometer: € 2,50
13 tot en met 16 kilometer: € 3,00
17 tot en met 20 kilometer: € 3,50
21 tot en met 25 kilometer: € 4,00

Voor andere ritvormen, zoals een budgetrit of een prioriteitsrit, gelden andere tarieven. Lees meer informatie over de verschillende tarieven.

Als u belt om de rit te reserveren, vertelt de telefonist u precies hoeveel uw rit kost. U betaalt de ritprijs bij het instappen contant aan de chauffeur, het liefst met gepast geld. Na afloop verstrekt de chauffeur, indien u dit op prijs stelt, een vervoersbewijs. U kunt ook kiezen voor het betaling door middel van de taxi tegoed service.

Reserveer uw rit

U kunt het gehele jaar reizen met Mijn Taxi Op Maat op alle dagen van de week van 06.00 tot en met 23.59 uur. Dagelijks kunt u tussen 06.00 en 23.59 uur telefonisch een rit reserveren voor Mijn Taxi Op Maat.

Reserveren kan telefonisch via: 0900 84 12.
Of online via het beschikbare reserveringsformulier.

Direct naar:
Rit reserverenRitvormen | TarievenTerugbel- en vertragingsservice

  • Taxivervoer op maat
  • Zeven dagen per week reserveren
  • Vervoer van deur tot deur
  • Betalen eenvoudig per automatische incasso of bij de chauffeur

Vervoersgebied

Mijn Taxi Op Maat rijdt in de gemeenten Dalfsen, Olst-Wijhe, Ommen, Hardenberg, Staphorst en Zwartewaterland. De ritten worden verzorgd door VMNN uit Assen en hebben een maximale afstand van 25 kilometer. Een vervoerspas vraagt u aan bij uw eigen gemeente.

Wilt u verder reizen dan 25 kilometer dan kunt u gebruik maken van Valys. Meer informatie over Valys kunt u vinden op www.valys.nl. U kunt ook bellen met Valys. Het nummer is 0900 96 30. 

Praktische reisinformatie

Reizigers

U kunt met Mijn Taxi Op Maat alleen reizen, maar u mag ook altijd iemand meenemen. Deze persoon betaalt hetzelfde tarief als u.

Wanneer u tijdens het vervoer begeleiding nodig heeft die de chauffeur u niet kan bieden, dan komt u in aanmerking voor een indicatie voor medische begeleiding. Deze medische begeleider reist gratis mee.

U mag ook gratis één of twee kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar meenemen.

Meer over reizen met de taxi

Bagage

Bij Mijn Taxi op Maat mag u een rollator of een opklapbare rolstoel meenemen. Meldt dit dan wel vooraf bij het reserveren van uw rit.

Aan bagage is maximaal 36 liter en maximaal 10 kilogram toegestaan. Dieren mogen niet mee in de taxi. Uitzondering is de hulphond.

Wanneer u bent aangewezen op een rolstoeltaxi, of een scootmobiel wilt meenemen, moet dit bekend zijn bij de gemeente zodat wij dit door kunnen geven aan de vervoerder.

Meer informatie over hulpmiddelen

 

Eén telefoontje en uw reis met Mijn Taxi op Maat
van deur naar deur is geregeld!

 
Vervoersmanagement Noord-Nederland (VMNN)Assen

Vervoerspas aanvragen

Als u vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) recht heeft op vervoer per taxi kunt u bij uw gemeente aan aanvraag indienen voor een  vervoerspas (ook wel Wmo-pas of taxipas genoemd).

Bij verlies of diefstal van uw pas kunt u bij uw gemeente een nieuwe pas aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 10.

Meer informatie over het aanvragen van een vervoerspas