Taxivervoer voor Dalfsen, Ommen, Olst-Wijhe en Hardenberg

Reistijden

U reserveert een rit minimaal 2 uur van tevoren en geeft de gewenste ophaaltijd aan. Een rit vanaf het ziekenhuis kunt u tot 30 minuten vooraf reserveren. U kunt hoogstens 1 jaar van tevoren een rit reserveren.

De taxi komt maximaal een kwartier voor deze tijd voorrijden. U wordt opgehaald bij de deur en kunt ook uitstappen bij de deur. In een zorgcomplex, ziekenhuis of andere instelling geldt de toegangsdeur van de hoofdingang.

Ophaaltijd

Bij uw reservering geeft u aan op welk tijdstip u wilt worden opgehaald. En op welk tijdstip u op uw bestemming wilt zijn. Houd u hiermee rekening met de extra reistijd.

Bij een korte rit (0-12 km) kan de daadwerkelijke ophaaltijd hoogstens 15 minuten voor of hoogstens 15 minuten na de gewenste ophaaltijd zijn.
Bij een langere rit (13-25 km) kan de daadwerkelijke ophaaltijd hoogstens 30 minuten voor of hoogstens 30 minuten na de gewenste ophaaltijd zijn.

U spreekt dit tijdstip af met de telefoniste van de vervoerder Munckhof. Hierna haalt de taxi u hoogstens 5 minuten voor of na dit afgesproken tijdstip op.

Voorbeeld ophaaltijd: U geeft bij het reserveren aan dat u om 10:00 uur opgehaald wilt worden. De telefoniste geeft aan dat de taxi dan om 10:15 uur langskomt. De taxi komt u daadwerkelijk tussen 10:10 uur en 10:20 uur ophalen.

Aankomstijd

Ook voor uw aankomst op de bestemming van uw keuze spreekt u vooraf met de telefoniste van de vervoerder Munckhof een aankomsttijd af. Dit is hoogstens 15 minuten voor uw gewenste aanvang.

Hierna haalt de taxi u hoogstens 5 minuten voor of na dit afgesproken tijdstip op. U komt dus niet te laat op uw bestemming.

Voorbeeld aankomsttijd: U geeft aan dat u uiterlijk om 12:00 uur bij de Bridgeclub aanwezig wilt zijn. De telefoniste geeft aan dat de taxi dan om 11:00 uur langskomt. De taxi komt u daadwerkelijk tussen 10:55 en 11:05 uur ophalen. De taxi komt om 11:45 uur aan bij de Bridge.

Terugbelservice en informatie bij te laat

Als u dat wilt, wordt u 5 minuten voor de daadwerkelijke ophaaltijd persoonlijk gebeld. Zodat u weet dat de taxi eraan komt.

Wanneer de taxi meer dan 5 minuten te laat komt (10 minuten na de afgesproken ophaaltijd), informeert Munckhof u over het tijdstip waarop de taxi wel langskomt. U moet hiervoor wel bereikbaar zijn.